ROSKILDE HÅNDBOLD  

 

 

 
NYT FRA ROSKILDE HÅNDBOLD


 

 

   


Indsat: 12-07-2019

EM - GULDMEDALJE til Frederikke Lærke og Danmark

Frederikke Lærke deltog på det danske landshold ved europamesterskaberne i beachhåndbold i Polen - OG efter nogle forrygende spændende kampe, hvor Frederikke spillede med "trøjen ", altså målmanden i marken, der giver 2 point - OG straffekastskytte, spillede Danmark sig i finalen efter shoot out i semi. I finalen mødte de Ungarn, som de slog i 2 halvleg ! GULD til Danmark - OG Frederikke. KÆMPE STORT TIL LYKKE!

Indsat: 12-07-2019

Håndboldskolen - en bragende succes

Tæt på 190 deltagere fra 8 - 15 år på årets håndboldskole og camp fik en forrygende oplevelse med masser af skud (også med knald i!), finter, driblinger, jonglering, strandhåndbold, vip, skrue, piruetter, småboldspil afsluttende med MEGALAAAAANGTIRSDAG, hvor der blev spillet Sydbank Cup, lavet det mest forrygendefantastiskespektakulæreflotte håndboldshow, hvor alle deltagerne viste deres kunnen, spist 422 burgere, spillet flotte opvisningskampe for de fremmødte 300-400 tilskuere OG selvfølgelig afsluttedes håndboldskolen med den traditionelle vandkamp!
KÆMPEKÆMPESTOR TAK til alle trænerne, de formidable U 15 og U 17-spillere, kokkene i køkkenet, bøfstegerne, lederne, aftenshowlederne, overnatningsvagterne og ikke mindst Tim og Linda, der stod for campen!
I gjorde en STOR forskel. TAK!

Indsat: 12-07-2019

Sidste strandhåndbold

På Køge Strand var det sidste strandhåndboldstævne for Roskilde Håndbolds vedkommende - OG igen var Roskilde Håndbold med helt fremme:
U 15 pige 1 og 3 kom i semifinalen, og Roskilde 1 spillede sig superflot  i finalen, hvor de tabte til AB.
U 15 drenge 2 og 3 deltog også og kom flot i semifinalen, hvor de desværre tabte til Ydun.
U 11 drenge vandt alle 6 kampe i 2 halvlege og vandt dermed stævnet.
U 10 piger spillede kanonflot, spillede sig i finalen og vandt megafine sølvmedaljer.

Indsat: 12-07-2019

Bronze ved DM

Bronze ved DM
I regn og torden ved Dalumhallerne blev DM afviklet - og afbrudt - og afviklet - og afbrudt - og afviklet, ja, lyn, torden og regn besværliggjorde DM betydeligt. OG resultaterne for Roskilde Håndbold blev derefter - lige ved og næsten. Damerne tabte en meget tæt semifinale, men vandt derefter bronze - mens det ene af de to herrehold var meget tæt på at komme i semifinalen (3 hold endte med samme point) - det samme med U19 drenge. SÅ flot med 4 hold til DM og heldigvis et sæt medaljer med hjem.

 


Indsat: 11-06-2019

Amager Strand gav mange Roskilde Håndboldsejre

Amager Strand gav mange Roskilde Håndboldsejre, bl.a. DM -deltagelse!
Pinsens strandhåndboldstævne i Amager Strandpark gav mange superflotte resultater:
U 19 drenge kvalificerede sig til de officielle danske mesterskaber, som spilles næste søndag d. 16/6 i Dalum ved Odense.
U 17 drenge fik sølv efter en meget spændende finale.
U 15 piger havde blandet de 3 hold, og det magede sådan, at Roskilde 1 og 2 mødte hinanden i kvartfinalen, desværre tabte Roskilde senere semi.
U 15 drenge hold 1 vandt stævnet overbevisende, de var kun i en enkelt shoot out mod Roskilde 2. Både Roskilde 2 og 3 klarede sig også fint.
U 13 drenge 1 vandt stævnet over Hvidovre, mens U 13 drenge 2 flot kom i semifinalen.
U 11 pigerne storspillede også på stranden og vandt alle kampe 2 - 0, OG finalen blev vundet superflot over rivalerne fra Ydun.
U 11  drenge vandt suverænt stævnet uden at afgive en halvleg med en stor finalesejr over Hillerød.

Indsat: 11-06-2019

LANDSKAMP og strandhåndbold !

Weekenden d. 1 - 2. juni var supertravl for Roskilde Håndbold. Vi stod for strandhåndbold på Vallensbæk Strand med opsætning og nedtagning af baner, pointvending, bod osv., samtidig med at damelandsholdet spillede VM-kvalifikation i Roskilde hal D.
Begge arrangementet blev klaret med bravour - alt kørte FANTASTISK - KÆMPESTOR TAK til alle jer, der ydede en indsats, og især til Christian Hjortgaard, der stod for landskampen. FANTASTISK FLOT arbejde til jer alle - igen-igen!
OGSÅ fantastisk flot, at Julies far hentede køleskab og grill, som vi måtte efterlade på stranden - jamen, det er bare så superkanonflot, at ALLE bare bakker op !! TUSIND TAK til ALLE!
OG når vi så samtidig bare spiller forrygende flot strandhåndbold med masser af medaljer - helt fra damerne, der vandt DHF-touren på Ishøj Strand suverænt til U 9 drenge og piger, der vandt sølv!

 


Indsat: 11-06-2019

U11 og U13 Drenge - beachvindere!

Vallensbæk Strand emmede af piruetter, flyveparader, et enkelt vip og masser af to-point-scoringer, hvilket gjorde, at  U 11 og U 13 drenge overbevisende vandt på stranden uden at afgive en eneste halvleg, ja, U 13 drengene blev faktisk både nr. 1 og 2. SUPERFLOT, drenge!


Indsat: 16-05-2019

Indbydelse til oprykningsreception

Kære sponsorer, politikere, spillere, forældre, presse og venner af Roskilde Håndbold!
I inviteres hermed til at være med til at fejre vores fantastisk flotte resultater fra sæsonen 2018/19, som ud over den forrygende oprykning til 1. division også talte Herre 2’s oprykning til 3. Division, Dame 3, der rykkede op i Kvalifikationsrækken, U14 Drenge fik  sølv ved DM - og i det hele taget havde hele klubben en superflot sæson!
Det vil vi gerne fejre og på denne måde takke for den store opbakning fra jer alle:
Onsdag den 29. maj kl. 16-18 i Roskilde Håndbolds klubhus i Kildegården.
Derudover vil vi også løfte sløret for nogle spændende tiltag omkring den kommende sæson.
Vi glæder os til at jer!

Vh. Bestyrelsen i Roskilde Håndbold

Ps. Skulle du have lyst til at give en erkendtlighed til holdene, så vil vi sætte pris på, at det er noget holdene kan bruge i deres forberedelser til den nye sæson.


Indsat: 07-05-2019

Roskilde Håndbolds herre 2 i 3. division!!

Roskilde Håndbold har fået tilbudt en ledig plads i 3. division, da vi har klaret os bedst i oprykningskampene. Det har vi selvfølgelig sagt ja til, da det bare er så vigtigt, at vores 2. hold også ligger i divisionerne, så vi nu har herrehold i både 1. og 3. division. Herligt med endnu en oprykning! STORT TIL LYKKE!

 


Indsat: 03-05-2019

Træningstider - MAJ/JUNI 2019

Der er opdaterede træningstider for maj og juni 2019.
NB! De er IKKE opdaterede under de respektive hold.
Klik her for at se tiderne!

Indsat: 02-05-2019

U 10 piger og U 14 drenge spiller UNGDOMSPOKALFINALER

På lørdag d. 4. maj spiller U 10 piger og U 14 drenge POKALFINALE i Frederiksberghallerne. 
For begge holds vedkommende er det kulminationen for en forrygende flot sæson !
Kl. 12.00 i Frederiksberg hal 1 spiller U 10 pigerne mod Ydun, og
kl. 14.20 er det U 14 drengenes tur mod Team Helsinge i opvisningshallen. 
Der er lagt op til nogle spændende kampe - KOM endelig og HEP !!  


Indsat: 01-05-2019

Roskilde Håndbolds herrer i 1. division

Fuldstændig vildt er Roskildes herrer er igen i 1. division efter 2 fantastiske kampe. Først i Stoholm opildnet af 250 entusiastiske tilskuere - OG igen på hjemmebane, hvor 1.400 tilskuere bakkede herrerne op!! Det meste af kampen hang Roskilde efter, men da kampen skulle afgøres var Roskilde stærkest med mest fight og vilje - og vandt i kun 2 kampe oprykningsbraget.

SUPERKANONFLOT af Roskildes unge herrespillere af egen avl med en gennemsnitsalder på omkring 20 år - og bl.a. en 18-årig målmand i 2. halvleg! Det er resultatet af mange års talentarbejde og ikke mindst træning i elitecentret for U 18 herrer, samt herre 1 og 2.

STORT TIL LYKKE til herrerne og Roskilde Håndbold - OG TUSIND TAK til alle jer, der skabte en fantastisk kulisse om oprykningskampene!


Indsat: 01-05-2019

U 14 drenge fik FLOTTE SØLVMEDALJER ved DM

Efter at være blevet suveræne øst-danske mestre deltog Roskilde Håndbolds U 14 drenge ved danmarksmesterskaberne på Fyn, hvor Danmarks bedste 4 hold mødes for at fordele medaljerne. Roskilde mødte i den første kamp GOG, som blev slået sikkert. Derefter mødte de HEI fra Århus og efter en drabelig og meget spændende kamp måtte Roskildes drenge trække sig tilbage med et spinkelt 2-måls nederlag til de senere danske mestre. Søndagens kamp mod Herning blev således kampen om sølv og bronze. OG igen kæmpede drengene flot og vandt over de jyske mestre Herning med 2 mål. Sølvmedaljerne var i hus efter en fuldstændig fremragende sæson.

KÆMPESTORT TIL LYKKE til drengene og trænerne !


Indsat: 01-05-2019

Succes ved DM for U16 og U18 drenge i Roskilde

Roskilde Håndbold afholdt Danmarksmesterskaber for U16 og U18 drengehold i weekenden.
Danmarks bedste 4 U16 og U18-drenge indtog Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena i weekenden for at afgøre, hvem der skulle være danske mestre. Kampene blev spillet i hallerne, mens overnatningen foregik på Kildegården og bespisning i Roskilde Håndbolds klubhus!
Der kom 3.-4.000 tilskuere i løbet af de to dage og fik set fremtidens talenter i kamp. OG arrangementet, som blev afviklet i samarbejde med DHF/HRØ, blev en kæmpe succes. Der var ikke mindre end over 200 folk i gang for at få arrangementet til at løbe rundt, som endte med danske mesterskaber til Skanderborg i U 16 og GOG i U 18 drenge, men Roskilde Håndbold havde dog den glæde at have toneangivende spillere på begge hold, som har fået deres håndboldopvækst hos os.

Herfra skal der lyde en KÆMPEKÆMPESTOR TAK - først og fremmest til styregruppen og lederne af bespisning, kontrollører, entre, PR, overnatning, afvikling af kampene, lotteri, stævnekontor og ikke mindst til alle de spillere, medlemmer, ledere, trænere, forældre og andre, der tog en eller flere opgaver ved arrangementet - det var pga. jer, at arrangementet blev en succes! TAK!


Indsat: 23-04-2019

FANTASTISK AFSLUTNING på årets påsketur !!!

3 superflotte FINALESEJRE og 2 kanonfine 2. pladser!
Jamen, hold nu op et fuldstændig suverænt og imponerende resultat af Roskilde Håndbolds ungdomsafdeling til Danmarks største internationale ungdomsstævne Rødspætte Cup i Frederikshavn:
U 14 drenge vinder A-finale suverænt med  8 mål
U 14 piger taber knebent A-finalen med 2 og vinder flot sølv
U 12 piger taber med A-finalen medet enkelt lille mål og vinder sølv
U 12 drenge vinder B-finale med hele 8 mål
U 19 piger vinder B-finalen med 17- 14

Men det var jo KUN finaledeltagerne, også resten af klubben har været med helt fremme:

U 19 drenge trak sig fra A-semi, da 4 spillere skulle spille på 1. division herrer
U 19 pige 2 kom flot i A-slutspil, men tabte kvartfinalen
U 16 drenge 1 slog U 16 drenge 2 ud i kvartfinale, men tabte desværre semi med 2
U 16 pige 1 tabte kvartfinalen i A-slutspil, mens U 16 pige 2 flot spillede sig i semi, men tabte den desværre knebent!
U 14 drenge 2 kom flot i semi, som de desværre tabte
U 12 drenge 2 tabte kvartfinalen
U 12 pige 2 tabte ottendedelsfinalen
U 14 pige 2 kom flot i A-slutspil, hvor de tabte ottendedelsfinalen knebent

OG så er spillere, små som store, bare helt fantastiske at være sammen med, det er bare en udsøgt fornøjelse at være på tur med JER!

TUSIND TAK for endnu en forrygendefantastiskformidabel tur, og ikke mindst KÆMPESTOR TAK til de superkanonmegaseje LEDERE og TRÆNERE.
OG til jer forældre TAK for opbakningen!

OG da påsketuren så sluttede med en lille tur omkring Stoholm, hvor herrerne vandt første slag i kampen om 1. division godt hjulpet af 200 heppende tilskuere, ja, så kan hverken turen eller dagen blive bedre!


Indsat: 16-04-2019

U 10 drenge C vandt medaljestævnet

Med 2 flotte sejre på henholdsvis 8 og 5 mål over Stillinge og NFØ vandt Roskilde Håndbolds U10 drenge C medaljestævnet og vandt flotte guldmedaljer. Se på billedet de glade drenge.
I det hele taget har U 10 drengene gjort det forrygende i sæsonen: C-holdet vandt rækken før jul og i C 1-rækken blev Roskilde nr. 2, mens 1. holdet vandt både før og efter jul suverænt den øverste række A 1.

 


Indsat: 02-04-2019

Oprykningskampe - herrer

Herrerne spiller OPRYKNINGSKAMPE til 1. og 3. division søndag d. 7/4
Efter en virkelig kanonflot sæson er Roskildes herrer 1 og 2 klar til at spille oprykningskampe, hvor ALLE selvfølgelig kommer og bakker op - vi skal da naturligvis fylde hal C med masser af opbakning, støtte og ikke mindst larm til herrerne søndag d. 7/4:
kl. 18.00 Oprykning til 1. division   Roskilde - Aars i Roskilde hal C
kl. 16.00 Oprykning til 3 division    Roskilde - Kerteminde i Roskilde hal C
KOM endelig i hallen og BAK herrerne op !!!


Indsat: 18-03-2019

U14 DRENGE TOG FØRSTE STIK PÅ VEJEN MOD DM

Der var ægte topopgør i U14 Drengenes 1. Division A, da Roskilde i dag mødte TMS Ringsted Ungdom og hvilken kulisse drengene fik at spille i: Roskilde-tilhængerne fyldte simpelthen hele den ene langside af hallen! Og drengene på banen spillede i et forrygende tempo og scorede det ene flotte mål efter det andet! 
I 2. halvleg fik Roskilde-drengene så også stabiliseret forsvaret og kunne trække fra efter det stod 15-15 ved pausen! Kampen endte i sidste ende 31-24 til Roskilde ����
I U14-rækken er det kun 1’eren, der går direkte til DM, så intet er afgjort endnu! Roskilde-drengene skal stadig gøre arbejdet færdigt i de to sidste kampe - den allersidste er på hjemmebane mod netop TMS, så vi håber vi ses d. 31. marts og kan sende vores drenge til DM - de gav i hvert fald sig selv et rigtig godt udgangspunkt i dag ���� ��
https://www.facebook.com/roskildehaandbold/videos/269899727262914

Indsat: 18-03-2019

Endnu en storsejr!

Herrerne gjorde damerne kunststykket efter og tog en knusende sikker sejr over Næstved/Herlufsholm Håndbold Herrer på hele 28-17 - og sejren i dag var ekstra speciel, idet den betyder, at Roskildes herrer nu har sikret sig 2. pladsen i puljen og dermed OPRYKNINGSKAMPE TIL 1. DIVISION������
https://www.facebook.com/roskildehaandbold/videos/415769789192304/

Indsat: 18-03-2019

STORSEJR TIL DAMERNE

Roskilde Håndbolds damer tog her til eftermiddag en storsejr i 1. Division over Oddense Otting Håndbold. 29-15 stod der på tavlen efter de 2x30.
Kampen var klart mest seværdig i 1. halvleg, hvor Roskilde-pigerne spillede med masser af tempo og fysik. 2. halvleg var præget af en øget mængde tekniske fejl, men sejren var aldrig i fare.
Roskildes damer spiller endnu en vigtig kamp på hjemmebane søndag d. 31. marts, hvor Fredericia Håndboldklub kommer på besøg.


Indsat: 18-03-2019

U10 PIGERNE i pokalfinalen!

De her seje U10 Piger har lige spillet sig i POKALFINALEN. I Helsinge-hallen spillede de sig til en flot sejr på 10-19 over hjemmeholdet. KÆMPE TILLYKKE! 


Indsat: 19-02-2019

DM for U 16 og U 18 drenge i ROSKILDE

Roskilde har fået lov til at være vært for DM for U 16 og U 18 drenge den 27. og 28. april OG vi er i fuld gang med at planlægge. Vi har nedsat en styregruppe bestående af Lise Eriksen, Jette Viby, Katrine Ohlendorff, sponsorudvalget og Lisbeth Klarskov. Gruppen er i fuld gang med at finde ansvarlige på alle områder, fx kontrollører, tidtagere, billetsælgere, indløb, lotteri, overnatningsvagter osv.
HVIS nogen af jer trænere og ledere har lyst til at være med i afviklingen af DM, så bedes I give besked til Lisbeth senest 26. februar.
Vi vil naturligvis også bruge en del forældre og seniormedlemmer som ansvarlige. Ellers vil hver trup få en arbejdsopgaver eks. 6 - 8 forældre til frokost, 20 U 10-spillere til indløb, salg af lotteri, gulvtørrere osv.

Indsat: 30-12-2018

Roskilde Håndbold til Midtjysk Julecup - SUPERFLOTTE resultater

Hold nu op, hvor har Roskilde Håndbolds ungdomsspillere bare gjort det fantastisk: hele TRE hold i A-finalerne, nemlig U 14 piger, U 14 drenge og U 18 piger. OG Roskilde var tæt på at få 2 finalister mere, nemlig U 10 piger og U 18 drenge, som begge tabte de afgørende kampe om finalepladsen med 1 enkelt mål. Også de andre hold har gjort det superflot, samtidig med at vi bare har haft det megahyggeligt og sjovt med masser af fællesskab og sammenhold. Nu glæder vi os til STORE FINALEDAG!
Læs mere her….


Indsat: 21-12-2018

Pris til Roskilde Håndbolds ungdomsafdeling

GF-forsikrings Overskudspris til Roskilde Håndbolds ungdomsafdeling
Roskilde Håndbolds ungdomsafdeling har fået tildelt GF Forsikrings Overskudspris - "Du gør en forskel" -  indstillet af en U 12 drenge forældre for bl.a. det gode fællesskab og de flotte resultater.
Superdejligt, at det store arbejde og sammenholdet omkring vores fælles passion anerkendes. TUSIND TAK.

Indsat: 11-12-2018

FORRYGENDE FREDAG - både herre 1 og U 18 drenge vinder ude

FORRYGENDE FREDAG - både herre 1 og U 18 drenge vinder ude
Herre 1 var på besøg i Rødby til en supersvær udekamp mod TSØ’s 1. divisionsreserver. MEN efter en kanon indsats (OG 10 - 10 ved halvleg) vandt herrerne med hele 10 mål.
U 18 drenge spillede første kvalifikationskamp for at komme i ligaen efter jul ude mod HIK.
Roskilde satte sig på kampen fra start af - og var bare bedre i alle spillets facetter. Roskildes U 18 drenge kom dermed et kæmpestort skridt videre mod ligaen med en fantastisk flot 11-måls-sejr!
Returkampen spilles søndag - ja, i det hele taget er der igen lagt op til mange spændende kampe i weekenden, hvor både 1. div. damer spiller, samt U 14 pige 1 spiller kvalifikationskampe til den bedste række!

   Booking af klubhus 
Klik her

 

 

Se opdateret kalender med træningsændringer, kampe osv. ved at klikke her
Træningstider MAJ/JUNI 2019
klik her
Plan for styrke  klik her
Trænere 2019/20 klik her
Roskilde Håndbolds Blå/hvide tråd
Læs om talentarbejdet her

 

Aktuelle kampe for
Roskilde Håndbold
klik på rødt logo herunder

   

1. Div. DAMERNES NÆSTE
HJEMMEKAMP:

Ikke flere hjemmekampe
TAK FOR STØTTEN!
Se stillingen her

 

2. Div. DAMERNES NÆSTE
HJEMMEKAMP

Ikke flere hjemmekampe
Tak for støtten!
Se stillingen her

 

1. Div. HERRERNES NÆSTE
HJEMMEKAMP:
Ikke flere hjemmekampe
Tak for støtten!
Se stillingen her