ROSKILDE HÅNDBOLD  

 

 

UNGDOMSHOLD

ROSKILDES UNGDOMSHOLD

I Roskilde Håndbold tager vi ungdommen alvorligt

Roskilde Håndbolds ungdomshold er repræsenteret i stort set alle rækker på Sjælland. Vi har 5 hold i de øverste øst-rækker og mange hold i eliterækkerne. Vi har også hold i de lavere rækker, hvor nybegyndere og let-øvede spillere i fred og ro får mulighed for at udvikle sig og spille kampe mod hold på deres eget niveau.

I alle trupper har vi velkvalificerede og voksne trænere, som selv har spillet på højt niveau.

Roskilde Håndhold har en fysioterapeut tilknyttet, som er til rådighed en fast dag om ugen. Her kan alle ungdomsspillere få hjælp, hvis de skulle være så uheldige at få en skade.

I kælderen under Roskilde-hallerne har vi et nyistandsat styrketræningsrum, hvor ungdomsspillere over 13 år har mulighed for at træne. Alle, som styrketræner, træner under opsyn, efter nærmere aftale med trænerne og ud fra en nøje tilrettelagt træningsprogram tilpasset den enkelte spiller.

Den overordnede målmandstræning varetages af tidl. ligamålmand Ole Grening, som sørger for ”den røde tråd” i målmandstræningen ned gennem årgangene og trupperne.

Roskilde Håndbold prioriterer både det sportslige og det sociale. Derfor tager vi til mange stævner og på ture. Heldigvis har vi Roars Venner, Roskilde Håndbolds støtteforening, som giver gode tilskud.

Folkene bag Roskilde Festivalen og bag StjerneCup samt mange sponsorer yder også en stor hjælp til ungdomsarbejdet i Roskilde Håndbold.