Damernes succesrige trænerteam fortsætter

Damernes succesrige trænerteam fortsætter

Det er med stor glæde og stolthed, at Roskilde Håndbold nu kan offentliggøre, at også damernes trænere for den kommende sæson er på plads. Kort før jul lykkedes det nemlig at lande en 2-årig aftale med hele det trænerteam, der har sørget for, at damerne har overvintret på en flot 4. plads i damernes 1. division: Daniel Rensch, Kasper Jensen og Morten Fager som træner for keeperne.

Der er således sikret både kontinuitet og kvalitet på damernes trænerteam for yderligere to sæsoner, hvilket vi naturligvis er super glade for. Vi som klub har i denne sæson allerede set, hvordan trænerteamet har formået at lægge lag på nærmest fra kamp til kamp, og den udvikling ser vi frem til at følge i endnu to sæsoner.

Og glæden for aftalen er heldigvis gensidig. Således udtaler Daniel Rensch og Kasper Jensen samstemmende:

”Valget om at fortsætte i Roskilde Håndbold har egentlig været nemt, fordi det virkelig er et fantastisk sted at være, hvor alle er åbne og hjælpsomme. Derudover søger klubben konstant at udvikle sig og ikke bare stille sig tilfreds med status quo, og det tiltaler og motiverer os! Derudover trives vi i det her trænerteam, fordi vi både sportsligt og menneskeligt klikker godt, så vi glæder os til at forsøge at rykke Roskilde Håndbold endnu tættere på Ligaen“.

Begge trænere peger ydermere på truppen og projektet som en vigtig faktor for deres forlængelse. Daniel Rensch udtaler:

”Det er en fantastisk gruppe piger, som jeg nyder at tilbringe så mange timer sammen med. Jeg kan simpelthen mærke, at jeg har mere energi, når jeg sætter mig i bilen på vej hjem, end jeg har i bilen på vej til træning – og det er en meget vigtig faktor for mig, når trænerjobbet målt på timer er tæt på et fuldtidsjob.”

Og Kasper Jensen stemmer i:

”Jeg synes, vi er lykkedes med at rykke træningskulturen og projektet langt på de første 1,5 år, jeg har været i klubben. Vi har en meget ung og spændende trup, som har et stort potentiale, som jeg nyder at træne hver gang, jeg kommer i hallen. Vi forsøger hele tiden at lægge lag på i forhold til setuppet omkring vores 1. Divisions Damer, men også i forhold til klubbens ungdomsafdeling, som virkelig ser spændende ud og gør et fantastisk stykke arbejde.”

Således passer trænerteamet super godt ind i vores blå/hvide tråd, idet de er ambitiøse, men også har et meget fint blik for vores talentfulde ungdomsafdeling og virkelig gør en indsats for at være en del af det store fællesskab og sammenhold i klubben.

For yderligere kommentarer eller spørgsmål, kontakt formand Lisbeth Klarskov.

Close Menu