HERRERNE ER I 1. DIVISION!
Roskilde Håndbolds Herrer har netop modtaget den gode nyhed!

HERRERNE ER I 1. DIVISION!

Roskilde Håndbolds Herrer har netop modtaget den gode nyhed!
Roskilde Håndbold blev fredag tilbudt den ledige plads i 1. Division, der er opstået, fordi SUS Nyborg har set sig nødsaget til at trække deres hold! På rekordtid samledes bestyrelse og Herre Elite Udvalget og blev enige om, at Roskilde Håndbold selvfølgelig takker JA til pladsen! Således spiller Roskilde Håndbold i landets næstbedste række på både dame- og herresiden. Herunder følger klubbens pressemeddelelse:

Pressemeddelelse: Roskilde Håndbolds Herrer i 1. Division!

Det er med stor glæde, at vi i dag kan fortælle, at Roskilde Håndbolds bedste herrehold pr. dags dato er 1. Divisions hold!

SUS Nyborg måtte torsdag trække deres hold fra 1. Division, og da Roskilde Håndbold lå nr. 1 på DHF’s reserveholdsliste, har vi fået tilbudt den ledige plads.

Og den takker vi naturligvis ja til, således at herreholdet nu igen skal spille landsdækkende i herrernes næstbedste række – 1. division!

I den forgangne sæson (2020/21) var målsætningen helt klar: Oprykning til 1. Division! Ved nedlukningen i december 2020 lå vi da også nr. 1 i 2. Division, men pga. Corona blev alle kampe aflyst og sæsonen annulleret, hvilket til vores store skuffelse betød, at der ingen oprykning blev. Vi måtte med nogen ærgrelse tage endnu en sæson i 2. Division.

Derfor er det med meget stor glæde, at vi kan meddele, at Roskilde Håndbold nu igen har både et dame- og herrehold i 1. Division, og vi er således i fuld gang med at indfri visionen om at bide sig fast i 1. Division Herrer og ligge i toppen af 1. Division Damer. På længere sigt er det visionen at få et hold i Ligaen!

Herreholdet består i meget høj grad af egne talenter suppleret med et par spillere udefra. Til denne sæson består Elitecentret for herrer af ikke mindre end tre hold, da hele vores meget talentfulde U19 Ligahold fra sidste sæson er rykket op til seniorafdelingen, så også fremtiden ser meget lys ud.

Vi har en vision om at vi, udover at forblive i 1. Division, også vil gøre disse unge seniorspillere til fremtidens dygtige Divisions- og Ligaspillere! Derudover vil vi også udvikle vores dygtige ungdomsspillere, hvor det vrimler med virkelig mange talenter på både drenge- og pigesiden!

Her spiller oprykningen til 1. Division en vigtig rolle, idet vi nu kan give flere unge spillere værdifuld 1. Holds-erfaring og vores ungdomsspillere kan se op til et 1. Divisionshold på både dame- og herresiden.

Vi ved godt, at det ikke bliver nemt at forblive i 1. Division; der er kun tre uger til sæsonstart, og vores herrer har ikke spillet en gældende kamp siden oktober 2020, samtidig med at der i den kommende sæson er hele fire nedrykkere. MEN vores herrer er helt klar til at tage kampen op med en klar ambition om denne gang at forblive i 1. Division. Heldigvis har herrerne trænet seriøst og professionelt både i hallen og til den fysiske træning for at nå oprykningen, og da klubben samtidig har styrket sig både økonomisk, organisatorisk, samt på spiller- og trænersiden, så må vi efter seriøse overvejelser sige at:

Spillerne er absolut klar!

Trænerne er mega klar!

Klubben er super klar!

Så vi håber også, at resten af Roskilde er klar til at støtte Roskilde Håndbold; om det er som hjælper, sponsor, medlem, støtte eller tilskuer! For vi er #StærkereSammen!

Vi glæder os til at se jer i Roskilde Kongres- og Idrætscenter!

Oliver Wagner, Anton Busk, Malthe Skytte og Oliver Mervald Laursen glæder sig til udfordringerne i 1. Division
Close Menu