Imponerende indsats ved Midtjysk Julecup 2019

Imponerende indsats ved Midtjysk Julecup 2019

Den fælles juletur for ungdomsafdelingen satte i meget høj grad Roskilde på Danmarkskortet, da Roskilde Håndbold vandt ikke mindre end:

 • TRE GULD-medaljer i A-finalerne: U11 Piger, U11 Drenge og U19 Piger
 • EN SØLV-medalje i A-rækken: U15 Piger
 • EN BRONZE-medalje i A-rækken: U15 Drenge
 • EN GULD-medalje i B-rækken: U17 Drenge

OG derudover klarede ALLE andre hold sig SUPERGODT. Inden I kan læse mere herunder, så skal der lyde EN KÆMPESTOR TAK til trænere og ledere på turen, både de to turledere og alle andre trænere; en forrygende og stor indsats! Derudover også en stor tak for den meget store opbakning fra alle de medrejsende forældre og andre familiemedlemmer!


EN FULDSTÆNDIG FREMRAGENDEFORRYGENDEFANTASTISK JULETUR ! Udover de suveræne sportslige resultater, så var turen rent socialt og fællesskabsmæssigt simpelthen fantastisk! Vi havde 90 U11 og U13 drenge og piger med ledere i en håndboldhal, hvor der bare var totalt ro, når der blev sagt godnat! Og om morgenen blev der taget så meget hensyn, at hvis et hold skulle op kl. 6.15, så gjorde de det så stille, at alle andre kunne sove videre – dejligt, at der blev taget så meget hensyn til hinanden! Meget rørende at se U19 Pigerne løbe indløb i finalerne med U11 Drenge og Piger; det er bare STORT! Ja, i det hele taget, at se alle Roskilde Håndbold-spillere gå fra hal til hal på STORE FINALEDAG, hvor der jo var dejlig mange Roskilde-hold, der spillede. I det hele taget tog rigtig mange Roskilde-hold rundt og heppede på de andre hold, når det var muligt. Derudover var det imponerende at se så mange forældre og andre familiemedlemmer, der tog turen med og var med til at bakke alle hold op. I skal vide, at vi sætter meget stor pris på det!
Som skrevet var resultaterne helt suveræne :

 • U19 Piger vandt A-finalen i forrygende stil med 14 – 9 over Lynge-Broby, hvor Roskilde Håndbold-spilleren Mathilde Kagan blev valgt som Kampens Spiller efter fantastisk spil i begge ender af banen.
 • U17 Drenge vandt B-Finalen efter en overlegen sejr på 21- 7, men de var også tæt på A-semifinalerne
 • U15 Pige 1 kom i A-finalen og efter en meget tæt og utrolig spændende finale måtte de desværre tage til takke med et lille nederlag, men fik flotte SØLVmedaljer!
 • U15 Pige 2 spillede også meget flotte kampe, og vandt de to placeringskampe med hele 43-9 samlet.
 • U15 Drenge 1 tabte semifinalen knebent, men var så til gengæld helt suveræne mod et andet af de bedste hold i landet Skanderborg/Hørning og vandt bronze med en sejr på 11-6
 • U15 Drenge 2 spillede mange fine kampe og kom i B-semifinalen, hvor de desværre tabte – og blev en flot nr. 4
 • U13 Pige 1 spillede 3 virkelig stjernegode kampe og var meget tæt på at komme i A-semi, men det glippede desværre i sidste kamp. Roskilde-pigerne rejste sig i kampen om 5.-6-pladsen og blev nr. 5
 • U13 Pige 2 har spillet et meget fint stævne, de har spillet ikke mindre end 3 kampe uafgjort og gjordt det supergodt!
 • U13 Drenge 1 har spillet megaflot og teknisk godt håndbold – og vandt placeringskampene mod Neubrandenburg og TIK med i alt 34-19. Sådan.
 • U13 Drenge 2 spillede også supergodt, vandt puljen sikkert, men tabte desværre B-semi knebent – og igen kampen om 3. – 4. pladsen med et enkelt lille mål.
 • U11 Pige 1 vandt A-finalen med imponerende 19 – 9 over TIK Taastrup. Også semifinalen blev vundet overlegent 16-5 over Rødovre.
 • I U11-rækkerne var der desværre ikke inddelt i A- og B-rækker, så på den baggrund var det superflot, at U11 Pige 2 og 3 er så megaseje, at de blev placeret mellem nr. 10 – 14 blandt de 22 hold !
 • U11 Drenge vandt Midtjysk Julecup efter en forrygende finale og flot lokalopgør mod HØJ med 13 – 8, og Roskildes målmand Siggi Schaarup stod så godt i målet, at han blev valgt til finalens spiller.

En utrolig DEJLIG, FLOT, SJOV, HYGGELIG juletur med masser af fantastisk håndbold er slut; en meget værdig afslutning på 2019! Og bare rolig, der går ikke mange dage ind i det nye år, før der bliver inviteret til PÅSKETUR, som desværre IKKE går til Rødspætte Cup i Frederikshavn, da frederikshavnerne i 2020 har valgt at stævnet er for NYE årgange. Da Roskilde Håndbold ønsker at påsketuren skal være en afslutningstur, vælger vi i 2020 at tage til HOLSTEBRO PÅSKECUP, hvor vi deltager fra U11 til U19. Vi ses til masser af fremragende håndbold i 2020 også.

Med sportslig hilsen Ungdomsformand Lisbeth Klarskov

Close Menu