Information vedrørende CV 19 forholdsregler

Information vedrørende CV 19 forholdsregler

Information vedrørende CV 19 og Roskilde Kongrescenter de kommende dage

Hermed information fra Roskilde Håndbold vedrørende de udsendte anbefalinger fra centralt hold, DHF, Divisionsforeningen, HRØ, DIF m. fl.

Først og fremmest vil vi gerne opfordre til at udvise sund fornuft, og at vi er med til at tackle CV 19-situationen med stor ro. Derudover følger vi selvfølgelig de udsendte anbefalinger:

  • Ingen håndtryk, high five og kram (som er en stor del af vores kultur i Roskilde Håndbold, men vi bakker naturligvis op om anbefalingerne og undlader disse i marts måned i forbindelse med træning, arrangementer, kampe osv.)
  • Vask hænder ofte minimum hver 3. time. Smart at gøre det, når man kommer til hallerne. I Roskilde Kongrescenter er der sæbe på toiletter, der vil evt. komme håndsprit op (de har beholderne, men mangler sprit, som er svær at opdrive), men Sundhedsstyrelsen siger jo også, at håndvask er lige så godt!
  • Host i lommetørklæder, ærmer osv.
  • Giv besked med det samme, hvis I får konstateret smitte eller sat i karantæne, så vi kan træffe foranstaltninger og informere…
  • Undgå kontakt med smittede og personer, som har været i de udsatte områder

Fra DHF, Divisionsforeningen og HRØ er der derudover udsendt følgende retningslinjer :

  • Alle kampe spilles som planlagt, og vi træner,som vi plejer
  • Ingen tilskuere i liga og 1. division-kampe i marts måned. Altså ingen tilskuere på søndag i Viby hal 1 kl. 15.00, hvor 1. division herrer spiller mod Odder. Kun spillere og trænere omkring holdene, ledere fra klubben, samt de personer, som skal afvikle kampen eks. gulvtørrere, kontrollører, speaker osv. lukkes ind til kampen. Vi arbejder på at streame kampen
  • Ingen hilsepligt efter kampe (ingen håndtryk eller high five eller anden form for fysisk kontakt).

I øjeblikket ikke andre tiltag, men vi følger de offentlige anbefalinger – og vi vil naturligvis følge situationen tæt og melder straks ud, hvis der opstår ny situation og behov for yderligere information.

Roskilde Kongrescenter (RKIC) i den nærmeste tid :
Mange store arrangementer aflyses i stor stil lige nu i RKIC, bl.a. DGI’s store opvisning i denne weekend og den kommende uges Handicapfestival, så I skal lige være opmærksomme på, at der kan komme ændringer i næste uge, hvor der var en del aflysninger og erstatningstider.

På bestyrelsens vegne
Lisbeth Klarskov

Close Menu