Jule og nytårshilsen 2021

Jule og nytårshilsen 2021

Spillere, medlemmer, forældre, trænere, ledere, sponsorer, ja, venner af Roskilde Håndbold ønskes en fantastisk jul oven på et 2021, der på den ene måde har fremvist et Roskilde Håndbold, som står stærkere end nogensinde, men også været noget af det mest udfordrende og vanskelige, vi nogensinde har stået over for.
De sportslige resultater og aktiviteterne viser et sprudlende og formidabelt niveau for både eliten og bredden i en af Danmarks største håndboldklubber:

  • 1. division damer ligger med i toppen, 1. division herrer kæmper for at etablere sig byggende på egne talenter, og 2. holdene i henholdsvis 2. og 3. division
  • Alle ungdomshold U 13, U 15 + U 17 drenge og piger, samt U 19 drenge har kvalificeret sig til de øverste rækker, hvoraf flere hold har chance for at spille med om de absolutte topplaceringer – og ikke mindst er mange spillere udtaget til talenttræninger og ungdomslandshold!
  • Samtidig har vi også en kæmpestor velfungerende bredde både i senior og ungdom, hvor der i flere trupper er over 40 spillere, samt spillere helt fra 1 år
  • Roskilde Håndbold er også en klub, der tager socialt ansvar og har Lykkekids-hold, men også integrerer foreningsuvante børn og unge, samt vores nye initiativ: samarbejde med institutioner i området omkring Roskilde Kongres- og Idrætscenter, hvor bl.a. vuggestuebørn hver fredag ”spiller” håndbold!
  • I kan læse mere om resultaterne i det traditionelle halvårsskriv, der er vedhæftet HER

MEN vi vil MERE.. vi vil bare så gerne bruge alle vores kræfter på at gøre vores fantastiske håndboldklub endnu mere attraktiv og supergod for medlemmerne både sportsligt og socialt – og på den måde repræsentere Roskilde på den allerbedste måde..

Som nævnt har 2021 budt på kæmpestore udfordringer: nedlukning pgra Corona, OG så ikke mindst de tre gange, hvor Roskilde Kommune ved borgmester Tomas Breddam har valgt at benytte idrætsfaciliteter til vaccinations- og testcenter, og dermed frataget os de tildelte faciliteter og med aflysning 2 gange af hal D – 85 % af vores træningstid. Et aktivt VALG fra politisk side at benytte idrætsfaciliteter til de absolut nødvendige vaccination og test i Roskilde, mens faktisk har alle andre kommuner valgt andre lokaliteter end idræt !

Der skal ikke herske tvivl om, at alt for meget af de totalt frivillige lederes og træneres tid er gået med bare at kæmpe for at få faciliteter, at få informeret og koordineret træningstid, få spillere og materialer frem til træningen rundt omkring i hele kommunen, ja, rent ud sagt overleve, i stedet for at udvikle yderligere.

Det er kun lykkedes, fordi Roskilde Håndbold har nogle imponerende dygtige frivillige trænere og ledere, samt et fuldstændig sublimt sammenhold og fællesskab ! TUSIND TUSIND TAK til alle trænere og ledere, samt medlemmers, forældres og sponsorers store forståelse og opbakning under disse vanskelige vilkår!

Men der er grænser for, hvor meget mere EN forening kan og skal bære – så et SUPERKANONMEGA STORT JULEØNSKE herfra : På trods af stigende smittetal og nødvendig øget vaccinations- og testkapacitet, så vælger Roskilde med borgmesteren i spidsen ligesom i de fleste kommuner IKKE at bruge idræts-faciliteter i 2022 og vælger IKKE at aflyse idrætten!

Rigtig glædelig jul og et supergodt nytår med forhåbenligt meget mindre Corona og med masser af fantastisk dejlige og udviklende timer sammen – for HUSK : Vi er stærkere SAMMEN!!!

Lisbeth Klarskov

Close Menu