Ny assistent til Roskildes herrer

Ny assistent til Roskildes herrer

Roskilde Håndbolds kommende Herre-trænerteam, Kenneth Olsen og Marc Melms Eriksen
Roskilde Håndbold har, siden Kenneth Olsen blev præsenteret som cheftræner for den kommende sæson, været på jagt efter en assistenttræner og nu er vi klar til at præsentere ham, der skal assistere Kenneth i arbejdet med vores unge spændende herretrup.

Det er således med stor glæde, at vi kan oplyse, at Marc Melms Eriksen bliver assistenttræner for Roskilde Håndbolds bedste herrehold i sæson 22/23. Marc, der har rødder i Espergærde, vender efter tre år i Silkeborg tilbage til Sjælland til den kommende sæson. Her skal han være assistenttræner for Kenneth Olsen . I de seneste tre år har Marc stået i spidsen for ØBG Silkeborg U17 Drenge Elite og Silkeborg-Voel Herrer i 2.Div.

Marc glæder sig til at komme til Roskilde Håndbold og udtaler:

Da kontakten til Roskilde Håndbold opstod, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var det næste step for mig efter tre år i Silkeborg. Roskilde Håndbold er jo en af Danmarks største håndboldklubber, hvor der er masser af erfaring i at udvikle enormt dygtige spillere – og hvor man tør bruge de unge på klubbens herrehold. Det synes jeg er attraktivt.

Jeg kendte jeg ikke Kenneth (Olsen red.), før vi begyndte at tale sammen for få måneder siden. Men efter nogle gode snakke, kunne vi hurtigt mærke, at det var et match. Jeg er ikke i tvivl om, at vi får et rigtig godt samarbejde og sammen kan løfte den enormt spændende gruppe, der er i klubbens herreafdeling, som er skabt af bl.a. Rasmus Svane efter mange imponerende år i spidsen.

Der er et kæmpe potentiale i herretruppen; en håndfuld af spillerne har i år spillet deres første seniorår, mens stort set hele truppen har været en del af Roskilde Håndbolds ungdomsarbejde gennem tiden. Det virker til at være en enormt homogen gruppe drenge, som sammen gerne vil blive endnu bedre. Det glæder jeg mig til, sammen med Kenneth, at bygge videre på!

Og så den kommende cheftræner, Kenneth Olsen glæder sig til samarbejdet og udtaler:

“Jeg har igennem mine møder og snakke med Marc erfaret, at han er en utrolig engageret og ærgærrig træner, som jeg er sikker på vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af herreafdelingen. Han har nogle gode ideer og visioner for udviklingen af herretruppen, som jeg ser frem til i fællesskab med Marc at implementere

Roskilde Håndbold byder således et stort og varmt velkommen til Marc Melms Eriksen!

For uddybende kommentarer, kontakt medlem af Herreudvalget, Henrik Hansen.

Close Menu