Ny tøjsponsor i Roskilde Håndbold

Ny tøjsponsor i Roskilde Håndbold

Vi er super stolte over at kunne præsentere nye samarbejdspartnere til vores tøj i Roskilde Håndbold.

Vi har været i dialog med flere mulige emner til dette. Vi har naturligvis vurderet ud fra pris, da dette altid er vigtigt – men desværre er endnu mere vigtigt nu, hvor kigger ind i en tid, som er usikker på grund af Corona. Men vi har i endnu større grad vurderet ud fra forsyningssikkerhed og kvalitet. Basalt set er vi gået efter det bedste produkt, til den bedste pris på det ønskede tidspunkt. Og – ikke kun kvalitetsprodukter, når vi alle skal spille håndbold i hallen – men også når vi skal løbe, cykle, gå tur eller dyrke anden boldsport.

Det er derfor fantastisk at kunne præsentere to nye samarbejdspartnere, som vil sikre, at vi når dette mål.

Craft som tøjleverandør og Bestsport som sportsbutikken. Aftalen er på plads med dem og samarbejdet er startet op. Det bliver helt sikkert fantastisk.
Inden for få dage kommer første mulighed for at bestille via den nye WEB shop – vi sender information om dette.

Webshoppen vil hele tiden blive udbygget til at indeholde mange interessante produkter – du får en god pris – og støtter samtidig Roskilde Håndbold.
Såfremt Corona tillader det, vil der straks efter sommerferien være besøg i hallen fra Craft og Bestsport, så man kan deres produkter og købe til en god pris.

Stort velkommen til Craft og Bestsport.

PS: Billedet på forsiden er den valgte model i spilletrøje. Sponsorerne er endnu ikke på plads, så dette er blot et eksempel på, hvor godt det kommer til at se ud.

Close Menu