Nytårshilsen og halvårs status

Nytårshilsen og halvårs status

Kære fantastiske medlemmer, forældre, trænere, ledere, frivillige, sponsorer – Ja, venner af Roskilde Håndbold.

I ønskes ALLE et succesfyldt og lykkebringende nytår.

På denne årets sidste dag ser vi tilbage på et 2022 med følelsen af stolthed og denne helt ubeskrivelige hjertevarmende fællesskabsfølelse, som er så svær at beskrive med ord – den skal opleves på egen krop! Vi glæder os derfor allerede til de mange fantastiske timer SAMMEN også i 2023.

Samtidig skal der lyde et KÆMPESTORT TAK til trænerne og lederne og absolut også til vores sponsorer for den fine opbakning – husk endelig at støtte dem også!! Også en STOR TAK til forældrene og venner for jeres superfine opbakning, den har vi brug for i Roskilde Håndbold.

Det har været et fuldstændig forrygende andet halvår af 2022, hvor vi jo heldigvis har kunnet spille og træne nærmest uden Corona-restriktioner, tage til stævner og ikke mindst igen være sammen socialt . Sportsligt går det fantastisk, der trænes virkelig supergodt både i de enkelte trupper, men også på tværs af hold og trupper, så vores spillere i høj grad udvikles og udfordres. Både i turneringen og til stævner har vores hold ligget med i toppen i de fleste rækker, samtidig med at der hele tiden kommer nye spillere, og meget vigtigt : at medlemmerne hygger sig og har det sjovt.

Læs halvårs status på holdene HERGodt Nytår til dig og dine!
Lisbeth Klarskov

Close Menu