Oliver Klarskov Knudsen bliver ny assistenttræner for herre 1

Oliver Klarskov Knudsen bliver ny assistenttræner for herre 1

Oliver Klarskov Knudsen efterfølger Per Berg som assistenttræner for herre 1 fra den 1. maj 2020.

Oliver behøver næppe den store præsentation, da både han og hans familie altid har været aktive i Roskilde Håndbold.

Efter afstikkere til GOG og TMS, hvor han for 1½ år siden desværre pådrog sig en alvorlig hjernerystelse, er Roskilde Håndbold enormt stolte over at kunne meddele, at Oliver nu vender tilbage til håndboldbanen som træner.

Oliver har i forvejen et indgående kendskab til hele Roskilde Håndbolds unge og talentfulde 1. holds trup, og klubben ser frem til, at han, med sine store kompetencer på det angrebsmæssige håndboldspil, kan videreudvikle truppens offensive kvaliteter.

Oliver Klarskov Knudsen udtaler:

Jeg er benovet over at have fået denne mulighed for at være assistenttræner i den klub, hvor jeg hvor jeg nærmest er født. På trods af at jeg både har gået på Oure Kostgymnasium og derefter spillet i TMS Ringsted, så har jeg på nærmeste hold fulgt den flotte udvikling herreafdelingen i Roskilde er gået igennem – et sindssygt flot stykke arbejde både fra spillere og trænere. Roskilde Håndbold er en fantastisk klub, hvor fødekæden til førsteholdet kan ses hele vejene ned gennem ungdomsafdelingen, og en klub hvor der både er plads til at drømme stort om landshold, men også hygge med sine gode kammerater.
Personligt har jeg en drøm om at skulle arbejde med håndbold, men dette blev sat på “stand by”, da jeg for cirka 1,5 års tid siden fik en hjernerystelse, som jeg stille og roligt er på vej tilbage fra. Jeg skulle ligesom finde en måde, hvor jeg kunne komme tilbage til hallen og håndboldverdenen, og da tilbuddet som assistenttræner meldte sig, så kunne jeg ikke sige nej.
Jeg har på trods af min unge alder prøvet en masse forskellige ting, både på og udenfor banen, og dem håber jeg at kunne tage med ind i jobbet som assistent. Jeg er ekstremt nørdet omkring spillet og elsker både at lære og lære fra mig, og det er også derfor, at jeg har kastet mig ud i denne “udfordring,” som jeg glæder mig vildt til.
Derudover glæder jeg mig til samarbejdet med klubben, spillerne og cheftræner Rasmus Svane, som jeg har en god dynamik med til morgentræningerne i Team Danmark regi for 7.-9. klasser

Close Menu