Playmaker-profil tager endnu en sæson i barndomsklubben

Rasmus Hansen skriver under med barndomsklubben

Han har spillet i Roskilde Håndbold, siden han var 1 år gammel og har igennem de seneste sæsoner været en profil og drivkraft på Roskilde Håndbolds herrehold. Derfor er det en stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at Rasmus Hansen tager en sæson mere i barndomsklubben.

Når Roskilde Håndbolds bedste herrehold tørner ud til den kommende sæson, så bliver det endnu en gang med Rasmus Hansen på holdet og vi er enormt stolte over at et talent, som vi i den grad kalder ‘vores’, har valgt Roskilde Håndbold til i endnu en sæson.

Også cheftræner, Rasmus Svane, glæder sig over at kunne råde over Rasmus Hansen i den kommende sæson: “Rasmus er endnu et stort talent, som vi har opfostret i Roskilde Håndbold. Rasmus har spillet her altid og er dermed en vigtig kulturbærer i gruppen. Rasmus har et stort potentiale, og selvom han i et par sæsoner har været en stor profil, forventer jeg mig endnu mere af ham i den kommende sæson. Rasmus er en meget powerfuld spiller, der angrebsmæssigt har rigtig mange forcer. Han har et godt brud og et rigtig fint skud. Rasmus er en vigtig brik i forhold til de visioner, vi som hold og klub arbejder ud fra, så jeg er naturligvis glad for, at han endnu engang trækker Roskilde-trøjen over hovedet.”

Rasmus Hansen selv har store forventninger til den kommende sæson og håber, der skal holdes stor fest i foråret 2022: “Jeg har valgt at forlænge en sæson med Roskilde Håndbold, da jeg føler, det er det rigtige for mig lige nu. Vi har et fremragende træningsmiljø, og man bliver hver uge presset til det yderste. Oven på en sæson, hvor det ikke blev til meget håndbold, håber jeg og tror på, at vi kan leve op til målsætningen om oprykning i 2022.”

Vi håber i den grad også, at der bliver noget at fejre i foråret 2022 og glæder os til at se Rasmus Hansen for fuld power, når sæsonen 2021/22 fløjtes i gang. For yderligere kommentarer eller spørgsmål, kontakt cheftræner Rasmus Svane.

Close Menu