Pressemeddelelse – Kenneth Olsen

Pressemeddelelse – Kenneth Olsen

Roskilde Håndbold sender stolt Kenneth Olsen videre i sin trænerkarriere

Det er med meget stor beklagelse, at Roskilde Håndbold må meddele, at herrernes førsteholds-træner Kenneth Olsen stopper i Roskilde Håndbold pr. 1. juli 2023 for at blive assistenttræner i en ligaklub.

Men det er også med stor forståelse, at Roskilde sender Kenneth videre i sin trænerkarriere.

Som Kenneth udtaler : ”Jeg har været enorm glad for at have været i Roskilde i de seneste 6 år og har været en stor del af den store og flotte udvikling, som klubben har været igennem, hvor klubben på trods af nedrykningen står historisk stærkt i seniorafdelingen, og det kædet sammen alle talenterne i ungdomsafdelingen gør, at beslutningen har været meget svært at træffe. Beslutningen er truffet af hjernen og ikke med hjertet – muligheden for at blive assistenttræner i en ligaklub var simpelthen for god at sige nej til. Jeg kan dog trygt give stafetten videre til et spændende job for en ny træner for Roskildes herrer.”

Der skal ikke herske tvivl om, at Roskilde Håndbold har været utrolig glade for Kenneth Olsens store arbejde i både senior- og ungdomsafdelingen, hvor han i den grad har været med til at rykke både spillere og klubben til et højere niveau. For en klub som Roskilde er det meget vigtigt, at førsteholdstræneren er med til at udvikle de dygtige talenter i ungdomsafdelingen også.

Vi er derfor meget glade for, at Kenneth beholder tilknytningen til klubben både via sine børn og ved f.eks. talenttræninger, individuelle træninger, håndboldskole og andre træninger eller arrangementer.

Vi ønsker Kenneth al mulig held og lykke. Vi arbejder selvfølgelig på højtryk på at finde Kenneths afløser, hvilket vi vil informere om hurtigst muligt.

På Roskilde Håndbolds vegne
Lisbeth Klarskov

Close Menu