Rasmus Svane fortsætter i spidsen for Roskilde bedste herrehold

Rasmus Svane fortsætter i spidsen for Roskilde bedste herrehold

Det er med stor glæde, at Roskilde Håndbold kan meddele, at cheftræner for Roskildes bedste herrehold, Rasmus Svane, fortsætter i yderligere 2 sæsoner frem til maj 2022.

Klubben ser stadig Svane, som den helt rigtige til at stå i spidsen vores bedste herrehold, hvor målsætningen er at skabe et hold på højt sportsligt niveau baseret på spillere af egen avl. I den nuværende 1. holdstrup er der således kun én spiller, som ikke har været/er ungdomsspiller i Roskilde.

Vi anser vores unge seniortrup som et udviklingshold, hvor der stadig kan lægges yderligere lag på niveauet. Og her er Rasmus Svane i høj grad garant for, at det gode træningsmiljø på øverste hylde også fremadrettet fortsætter.

Rasmus Svane udtaler:

“Jeg er rigtig glad og stolt over at få lov til at stå i spidsen for Roskildes bedste herrehold i håndbold i de kommende 2 sæsoner.

Da jeg for snart 6 sæsoner siden startede, var målet at spille 1. division med et hold, hvor langt de fleste spillere havde haft deres håndboldopdragelse i vores egen klub. Mange rystede på hovedet af os, men 5 års hårdt arbejde har ført os frem til målet. Selvom vi er rykket ned i 2. division igen, vil der stadig være stor fokus på elementer, der kan udvikles på holdet og i klubben.

Roskilde er en meget speciel håndboldklub, og den kultur, vi har opbygget på herreholdet, er meget stærk. Det betyder også, at en nedrykning ikke splitter holdet. Vi kan dermed gå frem mod den nye sæson, stort set uændret. Én spiller forlader os, til gengæld kommer der 5-6 U19 spillere op i herregruppen, hvoraf Viktor Vlastos og Oliver Pedersen allerede i år har spillet mange førsteholds kampe.

Jeg glæder mig meget til at tage fat på de nye udfordringer i den kommende sæson”

Close Menu