Roskilde Håndbold på Roskilde Festival 2023

Roskilde Håndbold på Roskilde Festival 2023

Roskilde Festival afholdes for 51. gang, og vi er glade for, at Roskilde Håndbold endnu engang er repræsenteret på festivalen. Sidste år gav et rigtig stort overskud til Klubbens ungdomshold, og det har vi således mulighed for at gentage igen i år.

Vi arbejder på at gentage det koncept, vi introducerede i 2022:

  • Bod under hele festivalen (både under warm-up og under musik) – i en placering som er udenfor pladsen under warm-up og indenfor pladsen under musikken. Perioden lørdag den 24. juni til lørdag den 1. juli
  • En overskuelig bod med en god stemning og et godt sammenhold
  • Reduceret udbud af mad. Vores menu forventes at blive: Fish & Chips, PommesFrites og Pølsemix – altså legendariske Cafeteria retter fra alle de haller, vi besøger i løbet af året
  • Som frivillig hjælper du til i boden med alt fra bestilling til udlevering/betaling i mindre teams af 10-15 personer under kyndig vejledning af en teamleder.

Vi har selvfølgelig brug for rigtig mange hænder. Da vi har åbent under hele festivalen, vil der være et krav om at arbejde 3×10 timer (+intro). Det betyder, at der er krav om min. 1 vagt under musikdagene, men også mulighed for at lægge flere af sine vagter der.

Hvordan gør du, hvis du vil hjælpe:

For at kunne komme ind og vælge vagter, skal man have en profil i Festivalens system, People. Derfor er din tilmelding afhængig af, om du har en profil eller ej:

Der åbnes for valg af vagter søndag den 19. marts kl. 20:00 – så hvis du er klar med ovenstående, kan du også være én af de første til at vælge vagter.

Følg med:

Du kan følge med via vores Roskilde festival facebook gruppe: Time-Out ROARs madbod: https://www.facebook.com/groups/106052826444

Denne gruppe vil løbende blive opdateret med diverse informationer.

Spørgmål kan rettes til Henrik Hansen, Linda Lund eller Lise Dall Eriksen

Close Menu