Sponsornetværket skød nytåret ind med et håndboldbrag i Malmø

Sponsornetværket skød nytåret ind med et håndboldbrag i Malmø

Se også den flotte video på Roskilde Håndbolds Facebook side ved at klikke her

Roskilde Håndbold havde mandag d. 13. januar inviteret klubbens sponsornetværk med på tur til EM i herrehåndbold i Malmø. Turen var arrangeret i samarbejde med en af Roskilde Håndbolds elitepartnere, Kagan Turist.

“Vi laver sådan en tur, fordi vi gerne vil have nogle fede, fælles oplevelser i netværket. På den her måde hygger vi os sammen, og sponsorerne møder hinanden i nogle lidt mindre formelle rammer. Det er slet ikke nogen dum idé i forhold til på sigt at skulle lave forretninger med hinanden, hvilket jo er et af målene med sponsornetværket.”
Sådan forklarer Thomas Kagan, der ejer Kagan Turist og også er en del af Roskilde Håndbolds sponsorudvalg.

Nytårslykønskninger inden afgang
Aftenen var det første sponsorarrangement i 2020, og derfor lagde sponsorerne og deres individuelt inviterede gæster ud med at ønske hinanden et godt nytår på Restaurant Rådhuskælderen i Roskilde.
Indehaveren af Rådhuskælderen, Jeanette Juul Dalsgaard, har selv i mange år været sponsor i klubben og nyder godt af sit sponsorat: “Jeg vil gerne gøre en forskel, og jeg kan godt lide at støtte lokalt. Men jeg gør det selvfølgelig også for at blive set.”

Og at man så kan lave et arrangement som i dag, det er jo bare fantastisk, lød det fra Jeanette Juul Dalsgaard, mens hendes tjenere serverede paprikagryde og nytårsbobler for de i alt 82 deltagende.
Efter den obligatoriske nytårsskål forsatte deltagerne ud i en af Kagan Turists store busser og drog direkte mod EM-braget mellem Danmark og Ungarn i Malmø.

Netværksudvikling i skæve rammer
Roskilde Håndbold afholder et arrangement for klubbens sponsornetværk omtrent hver anden måned. Møderne varierer fra gang til gang og kan indeholde alt fra oplæg fra spændende aktører fra erhvervslivet til ture “ud af huset”.
Ronnie Marsengo, der ejer entreprenørfirmaet ATZ, er en af de mange sponsorer, der takkede ja til at komme med på netværksturen til Malmø.
Med sit billetkøb støttede han både Roskilde Håndbold, idet en del af Kagan Turists overskud gik til klubbens ungdomsafdeling, ligesom Ronnie Marsengo fik mulighed for at udvide sit netværk.
“En effekt, som er svær at måle, men gør en stor forskel, forklarer han: Det er ikke altid, at et netværk kan bruges en til en. Man kan ikke gøre det hele op i penge. Men man har mulighed for at få nogle oplevelser sammen med nogle andre mennesker, eller at invitere nogle mennesker med og give dem en oplevelse. Derudover er der jo noget arbejdsrelateret i det. Man har mulighed for at give hinanden noget. Så jeg kan klart anbefale det!”

I dag består Roskilde Håndbolds sponsornetværk af i alt 54 lokale virksomheder, der har gavn af hinanden, mens de alle støtter en lokal håndboldklub, der dyrker bredden, udvikler talenter og dyrker eliten på seniorniveau med 1.divisionshold i både herre- og damehåndbold.

Vil du og din virksomhed være en del af netværket? Så send en mail til larsdissing@hotmail.com og hør nærmere om muligheder og fordele.

Close Menu