Streg-kriger fortsætter i Roskilde Håndbold

Mollie Edelved er klar til at krige videre på Roskildes bedste damehold.

Hvis man har set nogle af Roskilde Håndbolds 1. Divisions Damekampe i sæson 20/21, så har man uden tvivl bemærket stregspilleren! Ikke kun for hendes til tider farverige hår, men også for hendes helt eminente fighterhjerte! Derfor er det med stor stolthed, at vi nu kan offentliggøre, at Mollie Edelved tager endnu en sæson på Roskilde Håndbolds bedste damehold.

Det er med stor glæde og stolthed, at Roskilde Håndbold i dag kan præsentere det første navn på Roskilde-holdkortet til den kommende sæson i damernes 1. Division. Det er nemlig lykkedes os at forlænge aftalen med stregspiller Mollie Edelved. Mollie kom til Roskilde til sæson 20/21 og hun har taget både hold og klub med storm.

Dametræner, Daniel Rensch Nielsen udtaler: “Mollie har været intet mindre end et fantastisk bekendtskab i denne sæson. Hendes rolle i begge ender af banen kan ikke undervurderes – hun har været intet mindre end uundværlig for os. Derfor er vi selvfølgelig også meget glade for, at hun fortsat spiller i Roskilde på trods af flere tilbud udefra.
Mollie betyder lige så meget uden for banen, som hun gør inden for, hvor hun har grebet en naturlig lederrolle. En rolle, hvor hun er god til at vurdere, hvornår det skal være alvor og hvornår der er tid til sjov.”

Også Mollie selv er meget tilfreds med at karrieren fortsætter i ‘Fremtidens Roskilde Håndbold’: “Jeg har valgt at forlænge med Roskilde, fordi det er et miljø, jeg føler mig super tryg i. Jeg er omringet af ambitiøse trænere og holdkammerater, som giver mig lyst til at præstere mit aller bedste. Jeg får lagt en masse ansvar på mine skuldre, hvilket udvikler mig som både spiller og menneske. Jeg synes samtidig, at det er super inspirerende at være en del af en klub, som har ambitioner om hele tiden at forbedre og udvikle spillere – så alt i alt er jeg super taknemmelig for at kunne være en del af denne proces!”

Vi glæder os til at se Mollie kæmpe videre på banen i den kommende sæson – forhåbentlig med flere tilskuere på tribunerne end i denne Corona-sæson. For yderligere kommentarer eller spørgsmål, kontakt træner Daniel Rensch eller bestyrelsesmedlem Christian Hjortgaard.

Close Menu