Talentfuld keeper forlænger med Roskilde Håndbold

Sebastian Minor Hansen skriver under på en 2-årig aftale med Roskilde Håndbold

Fredag d. 7./5. offentliggjorde vi vision og strategi for ‘Fremtidens Roskilde Håndbold’ og en central del af denne er, at vores seniorhold skal bestå af egne talenter. Derfor er det en stor glæde for os at kunne offentliggøre, at vores talentfulde keeper, Sebastian Minor Hansen også er at finde på Roskilde Håndbolds bedste herrehold i de kommende to sæsoner!

Sebastian Minor Hansen har i det meste af sin håndboldkarriere spillet i Roskilde Håndbold og derfor er det også en stor glæde for begge parter, at der nu er sat underskrift på yderligere to sæsoner.

Cheftræner på herresiden, Rasmus Svane, udtaler: “Jeg er super glad over, at det er lykkedes Roskilde Håndbold at lave en 2-årig aftale med Sebastian. Sebastian er en rigtig dygtig målvogter med et meget stort potentiale. Sebastian viste allerede for to sæsoner siden, at han var en spiller, vi kunne regne med og en spiller med stort potentiale. I sidste sæsons fem kampe spillede han rigtig stabilt og viste også i flere af kampene, at der skal høj kvalitet til, hvis han skal passeres. Sebastian er en spiller af egen avl, der har klubbens dna. I den kommende sæson er jeg sikker på, at Sebastian løfter sit niveau endnu mere og vil gøre alt for at holdet og klubben tager de rigtige skridt mod toppen af rækken.”

Sebastian selv er også stolt af fortsat at skulle repræsentere Roskilde og udtaler: “Jeg har valgt at spille i Roskilde, fordi projektet er meget spændende. Der bliver fokuseret på de unge spillere, så vi på sigt kan blive en etableret klub i 1. division. Herudover er vi en topmotiveret trup, som altid går efter at blive bedre. Det hænger sammen med et set-up, der skaber et godt og udfordrende træningsmiljø, der gør det muligt at udvikle sig som spiller. Endelig er det også en ære for en Roskilde-dreng som mig selv at få lov til at bidrage til projektet og forhåbentlig rykke os op i 1. division igen.”

Vi glæder os til at se fantastiske redninger i Roskilde-målet i de kommende par sæsoner! For yderligere kommentarer eller spørgsmål, kontakt cheftræner Rasmus Svane.

Close Menu