U17 DRENGE FÅR NY CHEFTRÆNER

U17 DRENGE FÅR NY CHEFTRÆNER

I vores præsentation af den kommende sæsons trænere er vi nu nået til U17 Drengene, hvor vi får tilgang af et spændende trænertalent, der faktisk allerede er præsenteret i Roskilde Håndbold…

Det er nemlig Marc Melms Eriksen, der tidligere er præsenteret som assistenttræner på herreholdet, der i tillæg til dette skal stå i spidsen for årgang 2005 og 2006 på U17 Drenge i den kommende sæson. Således sikrer vi også en rigtig god sammenhæng mellem Talentcenteret og seniorafdelingen, så vi fortsat kan blive ved med at udvikle talenter til vores 1. hold.

Marc kommer oprindeligt fra Nordsjælland, men har de seneste tre sæsoner været på Silkeborg-egnen, hvor han har trænet U17 Drenge Elite i ØBG Silkeborg, samt været video-analyzer for ligaholdet Bjerringbro-Silkeborg. Marc er i sommeren 2022 indstillet til DHF’s Diplomtræneruddannelse.

Marc Melms Eriksen står i den kommende sæson i spidsen for U17 Drengene

Selvom cheftræneren er et nyt ansigt i Roskilde Håndbold, så er der også velkendte ansigter på plads i U17 Drenge trænerteamet. Peter Jørgensen, der der seneste to sæsoner har stået i spidsen er således stadig med i teamet til at sikre en god kontinuitet, ligesom John Stilling-Laursen også fortsat hjælper til i kulissen.

Peter Jørgensen fortsætter hos U17 Drengene
Invitation til Åben Træning

Kunne du tænke dig at blive en del af det spændende U17 Drenge-projekt? Så kom til Åben Træning lørdag d. 14. maj! Læs mere på billedet her:

Foruden den daglige træning, så kan spillere på Roskilde Håndbolds U17 Drengehold også blive en del af morgentræningen i samarbejde med Roskilde Kommune og ungdomsuddannelserne.

Close Menu