Vision og Strategi for ‘Fremtidens Roskilde Håndbold’

Så kan vi endelig løfte sløret for det Visions- og Strategiarbejde, som bestyrelsen samt øvrige interessenter har arbejdet med at udvikle de seneste måneder. Læs pressemeddelelsen herunder:

Igennem mange år har Roskilde Håndbold været kendt som en talentfabrik i håndbold-Danmark. Vi har således udviklet mange talenter, der i dag spiller både Liga- og landsholdshåndbold.

Men nu vil vi tage det sidste skridt op ad rangstien, så vi inden for en overskuelig fremtid også kan kalde os Liga-klub og fastholde de mange talenter, vi udvikler.

Roskilde Håndbolds ledelse har derfor arbejdet ambitiøst og struktureret med visioner og strategi for ’Fremtidens Roskilde Håndbold’ gennem de seneste måneder.

Vi har igennem rigtig mange år arbejdet for at blive en eliteklub, hvor bredden også er vigtig – og vi er nået langt. Men nu sætter vi barren endnu højere og går benhårdt efter ligaen for et af vores seniorhold, opkvalificering af talentudviklingen, samtidig med at alle medlemmer fortsat er vigtige og prioriteres i Roskilde Håndbold med fællesskab og sammenhold i højsædet og en ansvarlig økonomi  -vi gør det med andre ord ’The Roskilde way’!

Vi mener, at Roskilde Håndbold netop nu befinder sig et sted, hvor timingen er den helt rette til at skrue op for ambitioner, professionalisme og forventninger:

Først og fremmest, så har vi fået oparbejdet en meget velfungerende ungdomsafdeling, der tillige er blandt landets største og hvor flere årgange er i Top 10 i Danmark.

Dernæst oplever vi, at vi er i stand til at holde længere og længere på de talenter, som vi ønsker skal udgøre rygraden på fremtidens seniorhold, samtidig med at vi også tiltrækker flere og flere interessante spillere udefra.

Dette kan blandt andet lade sig gøre, fordi vi har ry for at lave et ambitiøst talentarbejde med et seriøst og professionelt træningsmiljø.

Endelig er organisationen og ledelsen blevet udbygget og fremstår stærkere end de sidste 10-20 år, ligesom der er etableret et velfungerende sponsorudvalg med et voksende netværk, som vi oplever stor opbakning fra.

Med udgangspunkt i ovenstående forudsætninger, er målsætningen og visionen for ’Fremtidens Roskilde Håndbold’, at vi på den korte bane får vores herrehold i 1. Division og dameholdet i toppen af 1. Division.

På den lidt længere bane er det vores ambition at have et hold, der etablerer sig i Ligaen i løbet af 4-5 år. Uanset hvilken række, vi spiller i, så er det os magtpålæggende at udøve en ansvarlig økonomistyring.

Både de sportslige ambitioner og den ansvarlige økonomistyring kræver også et øget samarbejde med det lokale erhvervsliv, som vi i den grad ønsker at få med på rejsen.

Vi ønsker, at både dame- og herreholdet er præget af Roskilde Håndbold-talenter suppleret med udefrakommende spillere, der kan gøre en forskel på banen og som vil være en rollemodel for vores mange ungdomsspillere.

For at nå dette mål vil vi fortsat opkvalificere vores talentudvikling og træningsmiljø, samt både udvikle og tiltrække dygtige trænere – til alle årgange.

Endelig er det vigtigt for os at fastholde den del af Roskilde Håndbold-DNA’et, der handler om socialt ansvar. Vi mener det, når vi siger, at alle er vigtige i Roskilde Håndbold – vi satser ikke kun på eliten, men i høj grad også på sammenholdet, fællesskabet og udvikling af alle.

Vi vil derfor også øge vores indsats for socialt udsatte, foreningsuvante, ensomme, sårbare børn og unge, samt børn og unge med udviklingshandicap.

Desværre er vi jo lige stødt på en kæmpe udfordring mht. haller og faciliteter, idet Roskilde Hal B, D1 og D2 er optaget af test- og vaccinationscenter. Derfor træner vi i øjeblikket mange andre steder og i andre haller, men vi håber og tror på, at det løser sig de kommende måneder, så vi kan få vores fantastiske faciliteter tilbage. 

Der ligger således et stort arbejde foran os for at få ført disse visioner ud i livet, men det er vi også klar til, for vi gør det nemlig ’The Roskilde Way’ – STÆRKERE SAMMEN!

For yderligere kommentarer eller spørgsmål, kontakt formand Lisbeth Klarskov

  • Bestyrelsen
Close Menu